Ciutat

Êthos inaugura local plenament integrat a la Serra d’en Camaró

7.1 a 4 col.Vuit mesos després del seu trasllat, l’Associació Êthos per la rehabilitació i prevenció de les drogodependència va inaugurar oficialment les seves instal·lacions a La Torre de la Serra d’en Camaró. Ho van fer acompanyats dels seus socis i amics i de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez i el diputat de Benestar Social, Salut Pública, Josep Oliva.

Lluny queden ja les diferències que van enfrontar durant el passat estiu als veïns de la Serra d’en Camaró amb l’Associació Êthos per la cessió d’aquest equipament municipal a l’entitat de rehabilitació de persones drogodepenents.

Bona entesa

Les discrepàncies van finalitzar gràcies a un acord d’entesa pel qual l’associació veïnal i Êthos es redistribuiren de nou els espais i establiren unes bases de concòrdia.

I és que els veïns van posar el crit al cel quan poc abans de l’estiu, l’Ajuntament va decidir cedir-los els espais de l’edifici La Torre, fins llavors ocupada per l’AVAN. Els veïns, que disposaven d’una petita àrea a l’immoble, el reivindicaven des de feia anys tot per ells.

Comentaris
To Top