Ciutat

La renúncia de Bustos provoca fortes crítiques de formacions polítiques i de la FAV

La renúncia de l’exalcalde Manuel Bustos a tots els càrrecs institucionals anunciada dilluns vespre ha provocat fortes crítiques per part d’algunes formacions polítiques de la ciutat i també de la Federació d’Associacions de Veïns.

Convergència i Unió va ser el primer que es va manifestar sobre l’anunci fet per Bustos. El seu portaveu, Carles Rossinyol, va dir que la renúncia posa fi «a una de les etapes més obscures de la història de Sabadell». Per la seva part, Iniciativa per Catalunya celebra la marxa de Bustos però considera que «arriba més d’un any tard» alhora que segueixen exigint «la dimissió de tots els imputats pel Cas Mercuri». De forma semblant s’expressa Entesa per Sabadell que valora de forma molt positiva la tasca de l’acusació particular tot recordant que «encara queden 2 càrrecs polítics i dos tècnics imputats en el Cas Mercuri que encara no han dimitit».

Esquerra Unida i Alternativa considera que la dimissió de Bustos està «carregada d’indignitat» i que demanarà responsabilitats «pel sou ara descobert que cobraba la dona del exalcalde de la Federació de Municipis». Esquerra Republicana de Catalunya creu que «el ‘bustisme’ acabarà quan fem possible el canvi de govern a la ciutat». Per la seva part, la Federació d’Associacions de Veïns (FAV) en un comunicat afirma que és «incomprensible que alguns imputats segueixin tenint càrrecs públics remunerats». També lamenten que Bustos «ni tan sols hagi estat elegant en la forma de dimitir culpant d’això a una suposada ‘conspiració política’ cosa que no té cap credibilitat».

BUSTOS PEL DIA 8

Comentaris
To Top