Arxiu

Entesa diu que no acceptarà formar coalició amb els que decideixen fora de Sabadell

Entesa per Sabadell veu més factible una candidatura unitària de cara a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 amb la CUP, el Moviment Popular de Sabadell, dins de la Crida per Sabadell, i fins i tot amb el Procés Constituent i el col·lectiu Podemos que no pas amb formacions com Iniciativa per Catalunya o Esquerra Unida i Alternativa que depenen del que diguin fora de Sabadell. Així ho han constatat els màxims representants d’Entesa durant una trobada amb la premsa amb motiu del final del curs polític.

Virginia Domínguez, portaveu del grup municipal d’Entesa per Sabadell, ha dit que “la unió per la unió no és un valor en si mateix, cal treballar de manera amplia ja que el nostre espai és alternatiu”. Per ES ha afegit “el factor bàsic és poder decidir a la ciutat i no acceptarem que ens vinguin de fora, estem escarmentats”. Pel regidor Maties Serracant, “el projecte Crida per Sabadell ens il·lusiona, tenim voluntat d’unió per generar nous espais”. Sota aquest paraigües ha afegit “si el projecte ens convenç no tindrem cap inconvenient en formar-hi part, no és una qüestió de logos sinó de propostes i del candidat ni n’hem parlat”.

Lluís Perarnau, coordinador d’ES, ha dit que “la nostra idea és ampliar-ho amb Podem i el Procés Constituent” sobre la base de quatre punts que han de marcar l’acció futura: “confrontació a les retallades, remunicipalització de serveis, més poder a les entitats en la participació territorial sectorial, i fora la vella política i els acords de despatx”.

L’exportaveu Isidre Soler diu que ES és una formació més de ruptura amb les velles polítiques que no pas d’unitat.

Entesa10.7.14

Comentaris
To Top