Ciutat

Carles Rossinyol: «No pactarem amb ningú que pugui representar aquesta fosca etapa de corrupció»

FOTO CIU

A menys d’un any de les eleccions municipals de 2015, Convergència i Unió a Sabadell s’ha erigit avui com la formació que ha d’encapçalar el canvi de model de ciutat que Sabadell necessita. Durant un esmorzar amb la premsa, el líder de la coalició, Carles Rossinyol, ha subratllat que «ens presentem a les eleccions per guanyar-les», i ha rebutjat qualsevol possible pacte amb cap formació, incloent ERC (que ha llençat la proposta) i el PSC. «No pactarem amb ningú que pugui representar aquesta fosca etapa de corrupció que estem deixant enrera», ha manifestat. Per CiU les línies bàsiques a seguir a partir d’ara són transparència i bon govern, qualitat de vida de les persones i progrés econòmic i social.

Per la seva part, el número 2 de la federació i conseller nacional d’Unió, Toni Font, ha fet una crítica profunda i sense paliatius dels 15 anys de bustisme i ha afirmat que «aquests anys han deixat una ciutat com la que es va trobar l’alcalde Farrés, on tot està per fer».

Rossinyol ha estat ratificat recentment com a cap de llista per l’assemblea de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Queda pendent la ratificació per part d’Unió, prevista per després de l’estiu. El líder d’Unió, Toni Font, va assegurar que «la federació gaudeix de bona salut a la ciutat, i aquesta tardor farem la presentació de la candidatura que encapçalarà sense dubte Carles Rossinyol.

Comentaris
To Top