Arxiu

Artistes i entitats locals retran un homenatge a Montserrat Torruella

Montserrat Torruella
L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Joventuts Musicals de Sabadell i el Conservatori local estan organitzant un concert d’homenatge a la mezzo-soprano Montserrat Torruella, morta d’una fulminant malaltia el passat 1 de juliol als 54 anys.
L’acte tindrà lloc el 6 de novembre –la cantant sabadellenca va néixer el 7 de novembre– al Teatre Principal i hi participaran més d’una trentena de cantants que en algun moment van col·laborar amb Torruella o eren amics d’ella. Entre ells hi hauran molts dels antics cantaires de la Coral Belles Arts als anys 80, que es reuniran sota la batuta de Lluís Vila.
La intenció és retre-li un homenatge des del punt de vista personal i artístic, amb una gala austera, que reculli l’esperit discret de l’homenatjada.
Jordi Fité és l’encarregat de dirigir la gala, on no hi faltaran noms com Maria Hinojosa, Albert Casals, Xavier Mendoza, Carme Cusidó o Ezequiel Casamada, entre molts altres. Les invitacions es podran recollir a partir del 15 d’octubre (màxim 2 per persona).
Comentaris
To Top