Ciutat

El veí de la Concordia que penja banderes nazis pateix trastorn compulsiu obsessiu. «Si no em prenc la medicació em poso molt nerviós», diu

La persona que ha penjat banderes nazis al balcó del la Plaça Concòrdia, 78, 3er-D de Sabadell es diu Raül Nuevo Alonso, té 36 anys, diu que treballa de serraller 24 hores i és malalt mental. Segons ha declarat ell mateix a Diari de Sabadell aquest matí,  pateix un trastorn compulsiu obsessiu, pren medicació tres cops al dia (Lexatin 3 mg.) i fa teràpia de grup a Badia del Vallès amb el psicòleg, Josep Herrerias, amb qui fa teràpia de grup.

IMG_0710

«Però si algú pensa que he penjat aquestes banderes perquè estic malalt, ha declarat, és perquè els malalts són ells. Tota la societat està malalta i les dones de Catalunya estan totes buides».

La última frase fa referència a una noia catalana de «família votant de CiU, la secta del Mesies, que era nòvia meva, però m’ha deixat per un personatge que es diu Artur Mas i perquè jo era espanyol».

«Si no em prenc la medicació em poso molt nerviós, ha reconegut aquest matí als periodistas en una improvisada roda de premsa al carrer davant el portal de casa seva i davant veïnes que deien «pobre  xicot, això del cap ho ha d’arreglar». Assegura que ha d’anar al gimnàs cada dia per desfogar-se.

Diu que va comprar les banderes falangistes i nazis per internet i que les va penjar aquest cap de setmana per respondre a tots els que diuen que «els andalusos son babosos».

Ell, que es fill de galleg i aragonesa, residents a Granollers, assegura que la intenció «és fer mal a l’estupidesa humana i si això es incitar a la violència, que vinguin a casa meva i em matin».

La Policia Municipal de Sabadell li va demanar aquest cap de setmana que despengés les banderes, però ell s’hi ha negat.

6.1 a 3 col

IMG_0706

Comentaris
To Top