Arxiu

L’arribada dels Reis mobilitza la il·lusió a la ciutat

En el protocol a l’ús, el corresponent a la benvinguda d’autoritats d’altres països, els reis d’Orient van ser presentats pel seu ambaixador a l’alcalde de la ciutat, i van fer un breu parlament a tall de salutació. Gaspar va ser ahir el portaveu dels Mags d’Orient. A més de testimoniar la satisfacció per tornar a Sabadell, i de declarar-se un pel fatigat pel llarg viatge, va mostrar el seu proverbial afecte als nens, sobretotals que fan bondat i més en especial «als que estan malalts o en situacions que, com la pobresa, no els permeten viure com han de viure els nens». En efecte, la il·lusió pels reis és particularment sentida en aquests casos.

L’alcalde, Joan Carles Sánchez, no va afegir més discursos, a part de les carinyoses encaixades de mà pròpies de les benvingudes. Però no se’n va estar de fer unes certes reflexions a propòsit de l’al.locució de Gaspar. 

«Tot el que sigui il·lusió és molt important ara. La ciutat anirà endavant, però ha d’enfrontar reptes crucials en la recuperació econòmica,  l’habitatge, l’urbanisme, l’articulació territorial i, com bé han dit els Reis d’Orient, posant la major atenció en els més desvaforits», va declarar l’alcalde.



Comentaris
To Top