Ciutat

Ayuso diu que Sabadell necessita un govern d’àmplia majoria

 

L’alcaldable del PSC aplega unes 1.200 persones a la Bassa en un acte de suport i de presentació oficial de la seva candidatura

Josep Ayuso creu que _X9Q2158 “Sabadell necessita un govern amb una àmplia majoria per fer la que la ciutat tiri endavant”. Així ho va dir dissabte a l’acte de suport i de presentació de la candidatura celebrat a la Bassa de Sant Oleguer i que va aplegar unes 1.200 persones. En la seva intervenció no va fer referència a les enquestes però si que va dir sobre els assistents a l’acte que “aquesta és la xifra important”.

L’acte va començar amb la intervenció del cor Vakomvà que va interpretar algunes peces del seu repertori televisiu. Tot seguit, després de la breu presentació del primer secretari de la federació i també candidat i regidor, Cristian Sánchez, l’alcaldable va pujar a l’escenari i es va dirigir a tots els presents recordant les 500 propostes que presenten per a la propera legislatura i que eles persones que formen part de la candidatura “som uns pencaires” i que procedeixen de diversos indrets de la ciutat. Els va definir com “persones honestes” i que “han caigut com tots nosaltres però que han sabut aixecar-se”. En un altre moment va demanar a tothom “un exercici de responsabilitat per tirar endavant la ciutat”.

Comentaris
To Top