Opinió

És l’hora del canvi

Sabadell ha vist quatre anys convulsos. L’esclat del Mercuri no sols ha comportat la dimissió i substitució de l’alcalde, sinó un seguit de canvis i d’improvisacions en els darrers dos anys.

Ara, però, hi ha l’oportunitat de canviar. Sabadell no pot caure en el conformisme, en la passivitat ni en la deixadesa de veure passar un altra legislatura sense fer res per canviar allò en què tots coincidim a dir: que la ciutat no va bé. Però el canvi no ha de ser només un relleu, sinó també un veritable canvi de mentalitat. Hem de passar a l’acció i passar plana, hem de vigoritzar l’actuació municipal, cal tenir un projecte nou per superar el passat i cal refer una ciutat que, pel seu potencial, ha de ser en tot moment un dels grans orgulls de Catalunya i de les persones que hi vivim.

Això és el que ofereix la candidatura de CIU: experiència, energia, ganes, coneixement, projecte, dinamisme i, sobretot, confiança en les enormes capacitats de Sabadell. Però el canvi que necessitem no el podem fer només nosaltres sols. Que Sabadell canviï o no, que es posi les piles, depèn de tots els ciutadans i de tots els partits que vulguin el canvi, de la capacitat d’entendre’s i de la voluntat de treballar per Sabadell.

Tot fa preveure que com a moltes altres grans ciutats tindrem pel cap baix set forces polítiques amb representació municipal, un ple molt fragmentat en el qual uns i altres serem -per acció o per omissió- els responsables directes de si el canvi arriba o no a Sabadell, i això tothom ho ha de tenir present.

El primer pas, però, és que el dia 24, en dipositar el vot, tothom tingui molt clar que és l’hora del canvi. I el segon pas a partir d’aquella mateixa nit i fins el dia 13 de juny és que les forces polítiques assumeixin que ja no s’hi val dubtar: o canvi o més del mateix. És l’hora de guanyar-nos el futur i això és a les nostres mans.

“Pel seu potencial, Sabadell ha de ser un dels grans orgulls de Catalunya i de les persones que hi vivim”

Comentaris
To Top