Opinió

El canvi​, a Sabadell, depèn de tu

Estem a tres dies de les eleccions i ara va de debò. D’aquí poc els ciutadans de Sabadell exercirem el nostre dret a votar. Un dret bàsic en democràcia que permet decidir qui volem que ens governi, qui ha de gestionar els afers públics a la nostr​a​ ciutat durant quatre anys vinents. No és una decisió qualsevol​; ​és una decisió important.

Escollirem quina persona volem que sigui el nostre alcalde, qui ens mereix més confiança, qui veiem amb més capacitat i qui volem que representi institucionalment la ciutat.

Però també ​decidirem ​qui volem que l’acompanyi en aquesta travessia, quines persones volem de regidors i regidores de cultura, ​d’​urbanisme o de comerç​, per posar-ne alguns exemples. I ho hem de fer pensant si aquestes persones, en el seu conjunt, estan preparades per assumir aque​s​ta tasca i si tenen experiència o aterren de nou a l’Ajuntament.

Tot aquets elements ​són importants a l’hora de decidir a qui votem i a qui no. Ens hi juguem molt tots plegats i s’hi juga molt Sabadell.

Venim d’una fosca etapa que hem de deixar enrere, hi ha molta cosa a fer per imaginar i portar a terme un projecte il·lusionant per Sabadell. Donar una empenta cap endavant a la ciutat. Assolir el lideratge de ciutat que ens pertoca, perdut darrerement.

A Convergència i Unió estem convençuts que podem ser l’opció per liderar el canvi que Sabadell tant​ necessita.

Hem estat una força política que durant els vuit anys que portem a l’oposició no ens hem vist afectats per una cosa tan habitual en ​a​quest mandat a l’Ajuntament de Sabadell com són les escissions internes i ​les baralles de partit. Mantenim la cohesió i la il·lusió del primer dia.

També la continuïtat del nostre cap de llista, en Carles Rossinyol, és un factor que s’ha de valorar de forma positiva. Vuit anys fent oposició responsable ens han permès adquirir coneixement i experiència.

Sabadell és la cinquena ciutat de Catalunya​. Conèixer la ciutat, les problemàtiques que hi ha, el funcionament de l’Ajuntament, els temes que estan sobre la taula​, etc. tot això no s’improvisa ni s’aprèn en quatre dies. La continuïtat i experiència d​onen solidesa al projecte de Convergència i Unió i ​són garantia d’estabilitat en el Govern. La ciutat necessita canvi, però també estabilitat.

S​ó​n molts els reptes que t​é​ la ciutat​: ​crear ocupació, atendre ​e​ls més necessitats, normalitzar la vida política, refer ponts amb la societat civil i gestionar el dia a dia. Creiem que Convergència i Unió pot fer una bona tasca en tots aquests ​àmbits.

A Convergència i Unió som partidaris de canviar les coses, amb radicalitat, però també amb seny, sense voler inventar la sopa d’all, sense desmuntar el que funciona i assegurant que cada pas endavant sigui sòli​d​. Una ciutat no s’improvisa ni es canvia d’avui per demà. S’ha d’arribar a consensos sòli​d​s entre formacions polítiques i la societat civil pels grans temes de ciutat i ens veiem capaços de fer-ho.

Des de Convergència i Unió estem convençuts que podem ser la millor opció i ens agradaria comptar amb la teva confiança i ​amb ​el teu suport aquest diumenge.

Nosaltres estem disposats a afrontar el canvi, però aquest canvi, depèn de tu i només de tu.

“S’ha d’arribar a consensos sòli​d​s entre formacions polítiques i la societat civil pels grans temes de ciutat ”

Comentaris
To Top