Ciutat

Unitat pel Canvi diuen estar disposats a formar part del nou govern

DSC_0788«Estem preparats i disposats per formar part del nou govern de la ciutat». Així ho ha dit en roda de premsa a la plaça Sant Roc el regidor Joan Berlanga, cap de llistat d’aquesta formació just quan, ha recordat, «es compleixen tres mesos de la creació d’Unitat pel Canvi».
Tot i que no hi ha cap acord segueixen els contactes amb Esquerra Republicana i la Crida per Sabadell per definir un govern que consideren «ha de ser fort per afrontar aquest moment històric de la ciutat». Per Berlanga, «Unitat pel Camnvi ha demostrat que som responsables i generosos i esperem que facin el mateix les altres forces polítiques».
UpC van optar per no formar part del govern però sí donar suport a la investidura de Juli Fernàndez com alcalde. L’obstacle va ser la decisió de formar part de l’AMI (Associació de Municipis per a la Independència). Ara, segons Berlanga, aquest escull podria no ser-ho  ja que tant ERC com la Crida van dir públicament que això no seria un obstacle per arribar a un acord.
Per altre part, Berlanga consiudera que «cal un acord de govern a 14», per la qual cosa caldria veure de quina manera s’hi integrarien els dos regidors de Guanyem Sabadell.

Comentaris
To Top