Ciutat

Guanyem demana que s’investigui la concessió a l’empresa Smatsa

El grup municipal de Guanyem Sabadell ha adreçat un escrit a l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, demanant-li una investigació interna sobre la concessió del servei de recollida de residus y neteja viaria a l’empresa Smatsa.
La petició es produeix ara que s’ha conegut que el sumari del cas Pokemon (que investiga possibles soborns en ajuntaments gallecs) involucra al ex alcalde Manuel Bustos y al seu germà, l’ex-regidor Paco Bustos.
Informacions periodístiques aparegudes el passat cap de setmana revelen que els germans Bustos i el càrrec de confiança, Xavier Izquierdo, haurien mantingut contactes amb el propietari de Vendex, Gervasio Rolando Rodríguez i el seu delegat a Catalunya, Eugenio Díaz, abans de produir-se la concessió del servei a SMATSA.

Per la seva banda, l’exregidor Paco Bustos va dir ahir a D.S. que «s’està investigant però no hi ha cap imputació». Bustos va insistir que «no he cobrat res d’aquesta ni de cap altre empresa, ni he fet cap informe, ni vaig intervenir en cap mesa de contractació».4.3 A 4 COL.

Comentaris
To Top