Ciutat

El nou govern de Sabadell tindrà quatre àrees de treball i es crea la regidoria de Transparència

987988El nou govern de Sabadell tindrà quatre àrees de treball i crearà una nova regidoria de Transparència, que dependrà de l’alcalde, Juli Fernàndez. Fernàndez ha presentat aquest dijous a la tarda el nou cartipàs municipal, que compta amb Maties Serracant com a primer tinent d’alcalde, Glòria Rubio com a segona i Gabriel Fernàndez, com a tercer. L’alcalde assumirà les regidories de Comunicació, Policia Municipal, Transparència i Intervenció. Serracant portarà l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Rubio la de Coneixement i Participació i Fernàndez la d’Economia, Innovació i Serveis Centrals. Cada àrea tindrà un regidor delegat que ocuparan Montserrat Chacon (Cultura i Educació), Miriam Ferràndiz (Drets Civils i Ciutadania), Albert Cos (Nova Economia i Recursos Humans) i Xavier Guerrero (ESpai Públic).
A la presentació Juli Fernàndez ha destacat que l’alclade tindrà funcions executives i polítiques. Sobre el govern ha dit que és «compartit i col·laboratiu» i que respon «a les prioritats de regeneració democràtica». Sobre els càrrecs eventuals Fernàndez ha dit que hi haurà una reducció pressupostària d’aquesta partida i que demà es comunicarà la proposta a la resta de grups a la reunió de la Junta de Portaveus. Pel que fa a les retribucions dels nous càrrecs electes han confirmat que es reduiran un 25 per cent tal i com ja es va anunciar.
Sobre Unitat pel Canvi o Guanyem no descarten que es puguin incorporar més endavant al govern. El fet de ser un govern de vuit sobre el consistori de 27, segons ha dit Serracant, «ens obliga a dialogar molt i de fet hem vingut per això». En aquest sentit ha afegit que «estem amb totes les ganes de compartir i fomentar el debat» i que «el govern aprendrà de la ciutadania».

Comentaris
To Top