Ciutat

Entrevista a Montserrat Chacon, regidora de Cultura i Educació

Membre fundadora i coordinadora de Sabadell per la Independència-ANC (2011-2014), el que l’ha portat a la política (ERC), Montserrat Chacon i Rocamora té 45 anys i és Llicenciada en Història i Diplomada en Podologia. A això s’ha dedicat els últims anys. «Encara no em sento política», confessa.

Professionalment és podòloga, des de fa cinc anys. Però és Llicenciada en Història.

Sí, la Diplomatura de Podologia la vaig fer bastant més tard. Formo part d’aquell col·lectiu de gent que va acabar la carrera i no va trobar feina. He estat uns anys a l’atur, d’auxiliar administratiu, feines vàries… fins que al final un dia fas un replantejament i dius ‘fem una altra cosa’.

I com i per què entra a la política?

De la mà de l’Assemblea Nacional Catalana. Em vaig involucrar en la consulta pel Dret a Decidir, que es va fer fa cinc anys, i ha estat tot progressiu. De la consulta vam formar l’Assemblea… No ha estat premeditat. Una cosa m’ha portat a l’altra gradualment. Vaig entrar per un tema molt concret però vaig començar a conèixer ciutat i, a partir d’aquí, la preocupació i el pas a la candidatura d’ERC. Si fa cinc anys m’haguessin dit que ara seria aquí hauria dit que era impossible, perquè la vocació política no la tenia.

9.1 a 3col

Comentaris
To Top