Ciutat

Activats els protocols d’emergències per risc de fort vent i nevades al Pirineu

Protecció Civil de la Generalitat (Departament d’Interior) ha activat l’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya anomenat PROCICAT, per risc de ventades, i també el protocol del NEUCAT per risc de nevades, sobretot al Pirineu, segons la informació del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Segons les previsions, el fort vent podrà afectar l’àmbit metropolità de Barcelona fins al migdia d’avui dissabte. A partir de la tarda, s’intensificarà al Pirineu a cotes altes Cal extremar les precaucions i assegurar o retirar els objectes que es trobin a terrasses i balcons de les cases que el vent pot fer caure al carrer. Per la realització de les activitats a l’aire lliure, sobretot amb caràcter esportiu i a zones boscoses o parcs i jardins, cal garantir abans que es fan amb seguretat i no hi ha risc de caiguda o despreniment d’objectes. A Sabadell s’esperen ratxes màximes que poden arribar fins als 70 km/h i, per aquest motiu, Protecció Civil de la Generalitat demana a la ciutadania que extremi la prudència en les activitats a l’aire lliure en zona urbana i en el medi natural mentre duri l’episodi, especialment avui al matí. 4.1 a 4 col

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top