Ciutat

Bon Preu obrirà un hipermercat Esclat a l’antiga fàbrica Sampere

L’antiga fàbrica Sampere es troba al barri d’Hostafrancs amb entrada pel carrer Margenat
L’antiga fàbrica Sampere es troba al barri d’Hostafrancs amb entrada pel carrer Margenat / E.BARNOLA

– J. Martín –

Sabadell enriquirà aviat la seva oferta comercial amb el nou hipermercat Esclat que el Grup Bon Preu, empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària, obrirà a l’antiga fàbrica Sampere-Llagostera. L’establiment, que crearà 68 llocs de treball, disposarà d’una superfície de venda de 2.500 metres quadrats. La inversió, 9 milions d’euros.

El Grup Bon Preu, amb seu a les Masies de Voltregà (Osona), ha adquirit l’edifici que va acollir l’antiga fàbrica Sampere-Llagostera (Hostafrancs) amb l’objectiu d’obrir el més aviat possible un nou hipermercat Esclat (un dels formats comercials de la companyia) amb 2.500 metres quadrats de superfície de venda i 225 places d’aparcament.

El Grup Bon Preu invertirà 9 milions d’euros en aquest important projecte, que té un termini previst d’execució de set mesos, un cop es disposin de tots els permisos.

El nou hipermercat Esclat s’ubicarà a un terreny de 6.800 metres quadrats, on hi ha diferents edificis, que està limitat pels carrers Margenat, Illa, Sant Baldomer i Parellada.

Els Esclat, com serà el cas de Sabadell, disposen d’una àmplia oferta de producte fresc i de seccions com la de basar.

Comentaris
To Top