Arxiu

La demanda d’ajuda a Càritas creix un 26 per cent aquest any

2.1 A 8 COL

 El president de Càritas Interparroquial de Sabadell, Esteve Renom, ho té clar: «en el context actual tots els indicadors ens porten a una conclusió: hi ha més persones necessitades d’atenció». Renom argumenta que «tot i els indicis de recuperació de les xifres macroeconòmiques, això no repercuteix en els col·lectius més vulnerables, que no només no milloren sinó que empitjoren i necessiten de més atenció dels Serveis Socials».

Fins el 30 d’octubre d’aquest any la seu central de la interparroquial a Sabadell, al carrer Salut, ha acollit un total de 1.197 famílies, i preveu tancar aquest 2015 amb 1.450 famílies ateses, el que significa una mitjana de 5.800 persones a la ciutat. L’any passat van demanar ajuda un total de 4.587 persones, el que significa un increment previst del 26 per cent.     

Gràcies als voluntaris

A aquestes atencions se sumen les que es presten a les 28 parròquies del territori (22 a Sabadell), on una de les tasques principals és el repartiment de menjar. Tant a les parròquies com al carrer Salut és essencial la tasca dels voluntaris, un equip d’unes 160 persones gràcies a les que se sosté la xarxa d’ajuda.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top