Ciutat

El sector educatiu reclama garantir ajuts de menjador als alumnes de secundària

La Plataforma per l’Educació Pública de Sabadell reclama garantir que els alumnes de secundària que ho necessitin també tinguin accés a menjar amb una beca. Així li van transmetre al regidor d’Educació, Joan Berlanga, en una recent reunió.

La proposta de la plataforma és «buscar un espai on els alumnes de secundària que ho necessitin tinguin accés a un menú diari», com explica Miquel González, de la secció d’Ensenyament del sindicat CGT i membre de la plataforma. Actualment a Sabadell hi ha 13 instituts públics que apliquen jornada intensiva i no tenen servei de menjador. En alguns casos hi ha cantina. Aquesta configuració dificulta la concessió d’ajuts.

La petició del grup es concreta en «garantir menjador o cantina de 0 a 18 anys, cobrint totes les beques amb els instituts que sí tenen cantina».

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top