Ciutat

La panera solidària més gran del Vallès

La Fundació Privada Atendis per a discapacitats intel·lectuals torna a impulsar, per quart any consecutiu, la iniciativa ‘Més que una Panera’.

Es tracta del sorteig d’una gran panera entre tots els qui comprin una butlleta de 2,50 euros. El lot inclou des dels productes clàssic, com els vins, caves, xocolata o pernil, fins a productes de luxe inimaginables dins d’una panera. Enguany el lot compta amb un viatge per a dues persones a una capital europea, un ordinador portàtil, una tauleta PC, una bicicleta, una càmera dron… També inclou samarretes signades del CE Sabadell, el FC Barcelona i el Bayern de Munich, entre moltes altres coses: vals de descompte, lots de productes, entrades a produccions culturals i d’oci…

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la implicació de gairebé un centenar d’empreses, comerços i particulars. Montse Estrada, gerent de la Fundació Atendis destaca que enguany han començat a notar una implicació més alta del teixit empresarial de la ciutat: «Alguns comerços aquest any ja s’han adreçat a nosaltres per pròpia iniciativa, i no al revés». Estrada explica que són dos els motius del nom de la iniciativa ‘Més que una Panera’: «Per contingut i, sobretot, per la connotació solidaria que té. S’omple gràcies a la col·laboració de molta gent».

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top