Arxiu

El TSJC arxiva el cas contra Capdevila per l’ús fraudulent de la targeta del Parlament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha arxivat provisionalment la causa contra l’exdiputada del PSC Montserrat Capdevila, investigada per utilitzar de forma fraudulenta la targeta bancària del Parlament, amb la qual s’hauria gastat uns 4.300 euros en bitllets de tren AVE a Madrid, viatges que eren particulars. El magistrat del cas l’ha arxivat perquè les trucades telefòniques intervingudes a l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos en el marc del cas Mercuri, amb les quals es va descobrir el frau, no estaven autoritzades judicialment per a investigar Capdevila. El TSJC va imputar Capdevila per gastar-se 4.300 euros en 12 trajectes d’anada i tornada a Madrid en AVE, pagats amb la targeta de Renfe que tenia com a diputada. Com tots els diputats, Capdevila disposava d’una targeta amb la qual pagar els viatges amb Renfe relacionats amb la feina, però entre 2010 i 2012 hauria fet 12 viatges a Madrid de caire personal.

Recordem que l’exdiputada va retornar la quantitat gastada en els viatges al Parlament. La seva defensa va demanar que la causa fos arxivada com ha estat finalment.CAPDEVILA

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top