Arxiu

L’operació fred augmenta els serveis d’atenció als sense sostre

2.1 a 6 col

L’Ajuntament de Sabadell, Creu Roja i Càritas Sabadell han unit esforços per millorar l’operació fred 2015. El dispositiu d’atenció a les persones sense sostre augmenta enguany els recursos, amb un nou servei d’acollida de tarda i amb l’ampliació de l’operatiu, que es posarà en marxa no només en cas d’activació del Pla Neucat (com fins ara) sinó també amb temperatures sota zero. L’operació ho té tot preparat per actuar, tot i que oficialment arrenca l’1 de desembre. La base del projecte és la mateixa, i consisteix en oferir allotjament, sopar calent, servei de dutxes, roba i esmorzar als sense sostre quan  les temperatures siguin negatives. A la presentació del dispositiu, avui al matí, el regidor d’Acció Social de l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, va subratllar que «la millora forma part de la dinàmica iniciada aquest mandat de detecció i atenció de les emergències socials i poder actuar millor davant aquestes situacions».

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top