Ciutat

La solidaritat ciutadana permet recollir 100 mil kilos d’aliments

6.1 A 4 COL

La solidaritat dels sabadellencs ha fet possible assolir el repte i durant les dues jornades del Gran Recapte s’han aconseguit superar els 100 mil kilos d’aliments de l’any passat. Ahir, quan encara faltava per comptabilitzar gairebé la meitat de la recaptació, els kilos d’aliments recollits a Sabadell arribaven ja a 60 mil. «Millorarem, per tant, la xifra de l’any passat, quan vam recollir 100 mil kilos», segons expressava la directora del Rebost Solidari de Sabadell, Mercè Calvet. Aquest volum de productes servirà per cobrir durant tres mesos i mig les necessitats alimentàries de les 2.300 famílies sabadellenques que de forma periòdica reben lots d’aliments. El Rebost els completarà amb aliments frescos com ara verdura, fruita o iogurts, entre altres. Les dues jornades del Gran Recapte, divendres i dissabte, van transcórrer sense incidents als 65 punts de recollida instal·lats a les cadenes de supermercat col·laboradores.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top