Ciutat

Sabadell se suma a les ciutats contra la pena de mort

9.1 a 4 col

Avui s’ha commemorat arreu del món el Dia Internacional de Ciutats per la Vida. Una data que serveix per reivindicar l’abolició de la pena de mort, encara existent a molts països.

L’Ajuntament de Sabadell s’ha sumat a les més de dues mil ciutats que han il·luminat els edificis dels seus consistoris en contra d’aquesta pena. Un acte en què s’han projectat treballs elaborats amb aquesta finalitat per les escoles de disseny Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell (CTC) i l’Escola Illa. La data escollida per aquesta commemoració, coincideix amb l’abolició de la pena de mort al Gran Ducat de Toscana (Itàlia), primer indret del món a abolir la pena capital. Coincidint amb la jornada ‘Ciutats per la vida, ciutats contra la pena de mort’, l’excondemnat a mort Shujaa Graham va visitar la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Graham va explicar a un auditori ple de gom a gom la seva experiència al corredor de la mort.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top