Ciutat

Alumnes de Ramar 2 guanyen el concurs ‘Pinta La Marató’ entre 385 aspirants

E6.1 A 5 COLls alumnes de segon de batxillerat de Ramar 2 han passat de la incredulitat a l’orgull, en saber-se guanyadors del primer premi del concurs ‘Pinta La Marató’. El passat dimecres, quan ja era l’última classe del dia, van rebre la notícia que la seva creació havia guanyat el certamen i ahir, dos dies després i amb la notícia ja digerida, se sentien orgullosos de la feina feta. Es tracta de 13 estudiants de 16 i 17 anys i veïns de Sabadell, Barberà i Sant Quirze, que cursen segon de batxillerat tecnològic i han escollit l’optativa de dibuix tècnic. Fa unes setmanes, arrel de participar a la conferència divulgativa que La Marató imparteix als centres educatius, van decidir participar a la 17a edició del concurs ‘Pinta La Marató’. El certamen convida a tots els escolars catalans a plasmar artísticament la causa abordada, que aquest any és la diabetis i l’obesitat. El seu professor de dibuix tècnic, Cesc Bonsfills, explica que «entre tots van sortir 3 ó 4 idees, i d’aquestes un parell assenyades». El dia que van acabar el darrer examen del trimestre, es van posar a treballar. La voluntat del grup era «traslladar el màxim missatge amb el mínim de traç. No és un dibuix artístic sinó un dibuix tècnic amb una sobrietat i austeritat buscada».

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top