Ciutat

La Cursa de Cap d’Any, ara anomenada La NostraMAAS, ja és tradició

S’ha convertit en una clàssica del panorama atlètic popular i un element propi ja del Nadal de la ciutat. La Cursa de Cap d’Any de Sabadell ha esdevingut un referent esportiu, social i festiu. Així va quedar palès a la presentació oficial que es va celebrar aquest divendrescap any a Fira Sabadell, en un acte en el qual cal destacar la presència de Miguel Quesada, com a president de l’Associació Esportiva de Sabadell fundada conjuntament amb Aleix Muñío, director de Cursa; Paco Muñoz, en representació del Grup MAAS; Mercè Calvet (Rebost Solidari) i Jordi Cruz (membre de junta i organitzador). També van voler donar el seu suport destacats atletes històrics i rellevants de la ciutat i de personalitats vinculades al món esportiu local com Carme Valero, Miquel Blanchart, Josep Orriols, Paco Benavente, Josep Mª Antentas i un clàssic i autèntic padrí de la cursa, l’atleta internacional i olímpic, ara també entrenador i organitzador de curses, Reyes Estévez.La Cursa de 5 Km ha esdevingut un circuit ràpid des de la seva primera edició on s’han assolit molt bones marques, això fa que els calaixos de sortida garanteixin que cada corredor estigui amb corredors del seu nivell per tal de córrer còmode i si vol ben ràpid. Un circuit cèntric i urbà que guanya a la ciutat i als cotxes els espais més emblemàtics de Sabadell per uns minuts per tal de veure la llarga serp de runners. Aquesta edició ha preparat una exclusiva samarreta de corredor, i l’inscrit que seguirà mantenint el preu de 12 euros dels últims anys rebrà un producte de més qualitat i exclusiu en commemoració d’aquest 5é aniversari. De la mateixa manera 1 de cada 3 inscrits obtindrà regal extra a causa de la gran quantitat d’obsequis de la borsa de sortejos per al corredor. Així com enguany s’incorpora una tecnologia més eficaç per al corredor, dorsal personalitzat amb xip incorporat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top