Arxiu

Queda’t a Sabadell!

Dues setmanes després de presentar la campanya Queda’t a Sabadell, el centre de la ciutat es va vestir de festa dissabte per celebrar una nova edició de la Nit de Compres. Sabadell Comerç Centre va ser l’encarregada d’organitzar aquest esdeveniment al què es van adherir 107 comerços de diferents sectors així com bars i, fins i tot, escoles d’idiomes. Resulta difícil valorar la quantitat de persones que fins a la mitjanit, quan les botigues van tancar les seves portes, van passejar no només per la Rambla sinó també per tots els carrers que oferien animació i diversió aquella nit: De la Rosa, D’en Font, Plaça Marquilles, Sant Cugat, Escola Industrial, Gràcia, Mestre Rius, Passeig Manresa i de la Plaça Major, plaça Sant Roc i Doctor Robert. Un Km no només de comprar sinó també per donar a conèixer el potencial comercial del centre de Sabadell.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top