Arxiu

Sabadell mostra la seva cara més solidària

Com cada any, Sabadell s’ha omplert de propostes i activitats de tota mena amb una finalitat solidària. Els sabadellencs han mostrat la cara més compromesa i han col·laborat amb una nova edició de La Marató de TV3. Tots els fons recaptats es destinaran a la investigació de la diabetis i l’obesitat.

Entitats de diversos àmbits de la ciutat van oferir propostes de tot tipus, des d’activitats culturals, a esportives, amb un gran protagonisme de les escoles de la ciutat. L’Escola de Música Praeludium va organitzar una cantada de Nadales als Jardinets de la Caixa en que van participar les corals de l’Escola Nostra Llar, l’Escola del Sol, L’Escola Sant Nicolau, l’Escola Taula Rodona, Set de Sol i Escola Praeludium.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top