Arxiu

Comença la plantació de 46 arbres a la banda oest de Plaça d’Espanya

Al cap de més de set anys d’obres (van començar al 2008) el verd és a punt de tornar a la Plaça d’Espanya. Aquest dijous es començaran a plantar 46 arbres en el sector comprès entre l’Avinguda Alcalde Moix i la Gran Via (en direcció Can Llong). Es tracta de la primera de les dues fases amb què s’ha organitzat la urbanització. A més de posar-hi verd, s’hi crearà un nou tram de carril bici. Amb la finalitat d’unir el centre de la plaça amb el barri de Torreguitart, tal com els veïns van propugnar i aconseguir farà cinc anys, és com si les voreres s’haguessin aixamplat en més de cinquanta metres fins arribar ben bé davant de l’Avinguda Josep Tarradellas. I tot a peu pla, sense graons ni barreres. «Es tracta d’un projecte acordat amb els veïns. Seguirem treballant conjuntament, és clar», va destacar el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Maties Serracant (Crida), en la roda de premsa que junt amb el regidor de Via Pública, Xavier Guerrero, va efectuar ahir dimarts, a peu d’obra. Les aportacions veïnals haurien millorat «l’accessibilitat i l’enjardinat», segons va concretar. D’altra banda, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Maties Serracant, va dir que «és l’hora d’anar tancant lloc per lloc i afectació per afectació el final de les obres dels FGC». 2.1 8 colÉs el cas de Plaça d’Espanya. Serà el de la reobertura de la Rambla Ibèria, que no s’efectuarà fins que els FGC no arribin al Passeig. Ara és també «el del Parc del Nord al voltant de l’estació de Ca n’Oriac i en el tram on ara s’estan retirant les terres», que va afegir el regidor. I fins i tot el del Passeig de la Plaça Major on, segons va confirmar Maties Serracant, el govern municipal ha aparcat momentàniament la instal·lació de la pèrgola projectada pel pintor sabadellenc Alfons Borrell.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top