Ciutat

Entitats de Sabadell fan arribar joguines a infants de famílies sense recursos

Amb la finalitat comuna que cap infant es quedi sense joguines al Nadal, diverses entitats de la ciutat porten a terme aquests dies campanyes de recollida d’articles que aniran destinats a nens i nenes de famílies sabadellenques sense recursos. La iniciativa més veterana és la que organitza des de fa 16 anys l’assemblea local de Creu Roja, i que enguany repartirà joguines a un total de 1.740 infants joves. Voluntaris de l’entitat treballen intensament per endreçar i preparar els lots al magatzem central instal·lat a Fira Sabadell. És previst començar el repartiment el proper dilluns 21, i continuar el 22 i 23, i la següent setmana els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10 a 1 del matí. A cada infant se li lliuraran tres joguines, noves, lúdiques i educatives. Gairebé totes funcionen sense piles i no són bèl·liques ni sexistes.34.1 A 4 COL

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top