Ciutat

La CUP diu que el projecte de l’Estat Espanyol és caduc i ingovernable després del 20D

EZGSM3YU

Xavier Pellicer, membre de la CUP -formació que havia demanat l’abstenció en les eleccions generals d’aquest diumenge- considera que els resultats en l’àmbit català evidencien de ¨forma clara el que reivindiquem des d’un país d’esquerres a on la independència té molt pes¨. Pel que fa a la influència que el vot dels catalans tindrà en el panorama polític de Catalunya Pellicer creu que ¨encara és aviat per dir-ho¨ ja que es poden establir aliances a molts nivells. En el cas del vot emès pels sabadellencs Pellicer adverteix que la ciutadania vota diferent en funció del tipus de comicis que es convoquin i també fa constar que la CUP no s’hi presentava . Sí que manifesta que aquests resultats es troben en sintonia amb la resta de l’àrea metropolitana a on es reflecteix que a partir d’ara hi ha un suport ampli per defensar el dret a decidir¨. Per Pellicer està clar que el projecte de l’Estat Espanyol ¨està caduc i no funciona¨ i parla que d’ingovernabilitat a l’hora de valorar els resultats.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top