Arxiu

Normalitat i baixa participació a les primeres hores de les eleccions del 20-D

Després que els col·legis electorals de Sabadell han iniciat la jornada de votacions del 20-D amb normalitat, la participació a les 14 h. ha estat del 36,77 per cent, segons dades facilitades per l’Ajuntament de Sabadell. Aquest percentatge és lleugerament més baix que el registrat el 2011 quan va ser el 37 per cent a aquesta mateixa hora. L’afluència a les urnes ha estat molt més baixa que el passat 27-S, la qual cosa ha fet que no es registressin gaires cues davant les 225  meses electorals instal·lades als 57 col·legis electorals de la ciutat. En aquesta convocatòria voten 162.527 sabadellencs, prop de tres mil més que als anteriors comicis generals de fa quatre anys.

Els candidats sabadellencs que figuren a les llistes del Congrés de Diputats (Gabriel Rufián, Lourdes Ciuró, i Joan Mena) també han votat al llarg del matí. La resta de candidats ham emès el seu vot per correu com Cuca Santos (PP), Carlos Corcuera (PSC). Una de les que compareixences ha despertat més expectació ha estat la de Gabriel Rufián, cap de llista d’Esquerra Republicana de Cat

alunya i resident a Sabadell. Rufián ha votat a mig matí al col·legi Ribatallada, acompanyat per l’alcalde, Juli Fernàndez, i el diputat Marc Sanglas. El candidat ha demanat la participació de tothom en aquests comicis per tal de poder assolir la màxima representativitat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top