Ciutat

Les vendes de loteria de Nadal d’aquest any han pujat tímidament a la ciutat

10.1 a 4 col

Les administracions de loteria de Sabadell confirmen la pujada de les vendes de loteria de Nadal a la ciutat. Diferents establiments coincideixen a afirmar que s’està produint una tendència a l’alça, tot i què la pujada no és  molt elevada. «Aquest any es nota una alegria que no es notava altres anys», afirma Julià Larqué, responsable de l’Administració número 1 de Sabadell (Pg. Plaça Major, 41). «La crisi encara hi és, però hem venut una mica més. No tenim encara les xifres definitives, però les vendes pugen un 5 per cent respecte de les de l’any passat», explica Larqué. «Cada cop hi ha més competència i és més complicat, estem molt contents amb aquesta pujada», conclou. Una pujada del voltant del 2 per cent és la que calculen a l’Administració número 8 (Pg. Espronceda, 36). «Sí que ha anat una mica millor que l’any passat. La gent té més esperança en què la situació econòmica millori», explica Rosario Zamora, responsable d’aquesta administració.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top