Arxiu

La Urbana implanta la policia de proximitat i la reforça amb una app

8.2 2 colLa policia de proximitat, fins i tot de veïnat o de barri en el model dels bobbies britànics, comença a fer-se realitat a Sabadell. El nou govern municipal s’ho ha posat de propòsit, comença a implantar-la en aquesta campanya de Nadal i, a més, l’ha reforçat amb una app (aplicació per mòbil) que posa en contacte amb la policia. Per actuar com a policia de proximitat, la Guàrdia Urbana ha reestructurat els seus efectius, formant equips de treball assignats a cadascun dels set districtes amb què l’Ajuntament agrupa els diversos barris de la ciutat. A més de patrullar-hi a peu, o amb motocicleta per major mobilitat, aquests equips fa quinze dies que van presentant-se a les entitats, escoles i sobretot comerços dels seus respectius districtes.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top