Ciutat

Visites molt especials al Parc Taulí

Aquest dilluns, la cantant Verónica Romero, que va ser batejada artísticament com ‘Vero’ a la primera edició d’«Operación Triunfo», ha fet les delícies dels nens hospitalitzats a la planta pediàtrica del Parc Taulí de Sabadell.
Nascuda a Elx, aquesta artista, que darrerament ha fet carrera musical als Estats Units, es va posar un barret de Pare Nöel per protagonitzar un mini-concert de nadales, que va comptar amb l’acompanyament dels mateixos nens.
’Vero’ ha publicat fins ara cinc discs de llarga durada, i el rock és l’estil que millor domina. A «OT» va coincidir amb artistes avui molt famosos com David Bisbal, Rosa López o David Bustamante, dels que conserva bon record i també una gran amistat.
9.1 A 3 COL.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top