Arxiu

L’Ambaixador visita els nens ingressats al Taulí

L’Ambaixador Reial ha visitat avui, per 10è any consecutiu, els infants ingressats a l’hospital de dia i la planta de pediatria de l’Hospital Parc Taulí, acompanyat pel president de Sabadell Comerç Centre, Josep Mª Porta, i el president del Parc Taulí, Modesto Custodio.

Sabadell Comerç Centre i la Fundació Gas Natural Fenosa s’han encarregat un any més d’organitzar aquesta visita que ja es considera imprescindible en l’estada de l’Ambaixador Reial a Sabadell. Després de recórrer les habitacions, l’Ambaixador ha quedat molt emocionat per la seva experiència, i els infants s’han mostrat molt il·lusionats amb la trobada.

Enguany, el Campament Reial està situat al Pati de la Casa Grau, a la plaça del Gas de Sabadell, i està en funcionament fins dissabte 4 de gener. Es preveu que el Campament Reial, que s’ha consolidat ja com una tradició del Nadal a Sabadell, rebrà la visita de prop de 8.000 persones.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top