Ciutat

L’incivisme al rodal costa a les arques municipals 12.000 euros cada mes

Tot i les reiterades crides al civisme ciutadà els abocaments il·legals al rodal no cessen. Al contrari. En el darrer any han crescut la qual cosa encareix de forma notable les tasques de manteniment i neteja que realitza l’Ajuntament en aquests espais. És per això que des del departament de Sostenibilitat tornen a demanar que s’aturin els abandonaments de residus. Cada mes surten de les arques municipals més de 12.000 euros per netejar els espais i àrees d’esbarjo així com la recollida d’abocaments. Una despesa que es podria reduir de forma notable si no es deixessin residus al Rodal. Al llarg de tot l’any 2015 s’han recollit 1.824 metres cúbics de tot tipus de residus. Un volum un 21’4 per cent superior al retirat durant el 2014.

4.1 a 6 col

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top