Ciutat

Es posa en marxa la campanya de reforestació del Bosc de Can Deu

Amb el nou any 2016 s’ha posat en marxa la campanya de reforestació del Bosc de Can Deu. Les plantacions es faran en les zones seleccionades pels tècnics forestals i comptant amb la col·laboració d’entitats que ja s’han ofert voluntàries.
La plantació de noves espècies al Bosc de Can Deu, que va ser arrasat pel vent el 9 de desembre de 2014, es portarà a terme en quatres punts d’accés seleccionats pels tècnics forestals. Es tracta de zones de terreny on la presència humana ha fet que el sòl estigui més compactat i no ha brotat cap nou plançó.
En concret es plantaran arbres a Sant Julià d’Altura, Sant Vicenç de Verders, a l’aparcament de la carretera de Sabadell a Matadepera i al sector Vallehermoso. Des de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietaris de la finca, expliquen que a cadascuna de les àrees es dedicarà una jornada de diumenge dels mesos de gener i febrer. A cada zona hi podran participar entre quatre i cinc entitats.6.2 a 4 col

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top