Arxiu

La Cavalcada de Reis s’amplia amb més figurants i nous elements

La Cavalcada de Reis 2016 serà més lluïda. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran aquesta tarda la ciutat en una comitiva integrada per més de 500 persones i nous elements com ara uns carters reials en bicicleta o un seguici de carboners format per patinadors.

La desfilada més màgica de l’any recorrerà aquesta tarda l’eix central  la ciutat de nord a sud. Els  Reis Mags d’Orient aniran acompanyats per una comitiva integrada per més de 500 persones entre figurants, actors i percussionistes. L’increment de participants ha estat possible gràcies a la implicació de 20 entitats, i permetrà oferir al públic sabadellenc nous elements.
Algunes de les novetats d’aquest 2016 seran l’increment de dansaires a la comparsa de l’estel, gràcies a l’augment d’entitats de dansa; una comitiva de carters reials que aniran en bicicleta o el seguici de carboners integrat per patinadors i patinadores que escenificaran la coreografia que tanca la desfilada.

ELS HORARIS

17.30 hores
Rebuda dels Reis a l’Avda. Les Palmeres amb c/Armand Obiols.
18.00 hores

Sortida des de l’Avda. Can Deu, c/Francesc Trabal, Urgell, Berenguer i plaça de la Concòrdia.
19.10 hores

2.1 A 8 COLCarrer Francesc Layret, carretera de Prats, plaça Creu Alta i plaça Marcet.
19:45 hores
Plaça Doctor Robert, Rambla/Gran Via.
20.15 hores
Carrer Calders, plaça Barcelona, plaça de la Creu de Barberà.
21.00 hores
Final de la desfilada a la plaça de la Nova Creu.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top