Arxiu

A Sabadell hi ha ara 3.753 aturats menys que al desembre del 2013

FOTO ATURLa llista d’aturats inscrits a les oficines públiques d’ocupació de Sabadell es va tancar al desembre amb 16.138 persones, és a dir, 152 menys que el mes anterior. La taxa local de desocupació ha quedat establerta en el 17,12% de la població activa. A la comarca, l’atur també baixa. La dada més positiva del nou recompte és que, respecte al desembre del 2014, a hores d’ara hi ha 1.944 aturats a Sabadell. Si ampliem la vista al mateix mes del 2013, l’atur ha baixat en 3.753 persones. Cal remuntar-se a mesos de desembre anteriors a l’any 2009 per trobar una xifra d’aturats al voltant dels 16 mil o 17 mil. Tanmateix, cal recordar que la població activa és ara menor i que hi ha moltes persones que han deixat d’apuntar-se a les oficines d’ocupació davant la impossibilitat de trobar feina. Pel que fa a la comarca, l’atur ha baixat 865 persones respecte al mes de novembre. Mirant un any enrere, la llista desocupats vallesans en comparació al desembre de 2014 ha baixat en 8.211 persones i, respecte al mateix mes de l’any 2013, a hores d’ara hi ha 15.865 aturats menys. En xifres absolutes, Terrassa és el municipi vallesà amb més nombre d’aturats, però cal ressenyar que és la ciutat on més persones han trobat feina de novembre a desembre.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top