Ciutat

Mor un veí de Sabadell de 77 anys en un xoc frontal a l’autopista C-58

5.2 a 2 colUn conductor de Sabadell de 77 anys ha mort i dues persones més van quedar ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos turismes a la C-58 a l’alçada de Ripollet. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre es va produir a les 11.53 hores del passat diumenge al quilòmetre 6 de la C-58, en sentit Barcelona. Un dels vehicles circulava contra direcció i ha topat frontalment amb l’altre. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va informar que els dos ferits greus tenen 61 i 54 anys i van ser evacuats a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, 4 dotacions de Bombers i 7 ambulàncies del SEM van treballar en el sinistre.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top