Ciutat

El públic segueix sent fidel a La Passada

La Joventut de Sant Antoni Abat (Colla Nova), que aquest any encapçalava la comitiva, es felicita per l’elevada participació a La Passada de diumenge. El president de l’entitat, Francesc Gall, manifesta que «la desfilada, tot i celebrar-se en diumenge i coincidir amb altres municipis catalans, va comptar a la ciutat amb molta participació, superant les expectatives».
Per part de la Colla Nova van desfilar una cinquantena de cavalls muntats i 52 carruatges, a més dels dos carros (un carregat de costals i el carro de tir de l’entitat), que tancaven la comitiva. També van estar molt animades les files del públic. «El diumenge és un dia imprevisible, perquè hi ha gent que passa fora el cap de setmana, però tot i així aquest any la gent ha respost molt bé», diu Gall.
Milers de ciutadans van omplir els carrers per veure la desfilada, que va transcórrer amb normalitat i sense cap incident. Francesc Gall fa un especial agraïment a la Policia Municipal «pel desplegament de la tarda de diumenge, i totes les facilitats que ens van posar per fer possible la celebració de La Passada».
Tot i ser la desfilada l’acte més multitudinari, la festa de Sant Antoni Abat va començar de bon matí al domicili dels abanderats de cadascuna de les colles en unes trobades enguany molt nombroses.

Comentaris
To Top