Ciutat

Cau un tram de cornisa d’un edifici de la plaça Vallès i no enxampa ningú de miracle

Les tanques envolten la zona afectada per la caiguda de la cornisa el passat dimarts
Les tanques envolten la zona afectada per la caiguda de la cornisa el passat dimarts / J.MERCADÉ

Poc abans de les quatre de la tarda ha caigut un tram de més de 15 metres de la cornisa de l’edifici de dues plantes del número 21 de la plaça Vallès cantonada amb el carrer Joan Plans. El cap dels Bombers de Sabadell, Quim Moya, ha dit que ha estat un miracle ja que en el moment de precipitar-se les runes no passava ningú i s’ha evitat una desgràcia.

La força del vent ha estat la causa que ha fet cedir aquest mur que tapava la teulada de l’immoble que no s’ha vist afectada. En el moment de produir-se l’ensurt es trobaven a l’interior els ocupants del segons pis mirant la televisió. Segons ha explicat  el fill, Miquel Rosselló, han vist per la finestra com queien les runes i la pols que s’ha format en caure tota la corinisa a la vorera i al carrer.

Ràpidament s’han posat en marxa els serveis d’emergència de Bombers, ambulància i Policia Municipal. Abans d’inspeccionar l’estat de la cornisa s’ha procedit a tallar el trànsit dels carrers Puigcerdà i Joan Plans. Això ha obligat a desviar el pas dels autobusos.

Comentaris
To Top