Ciutat

Els sabadellencs homenatgen Muriel Casals en una massiva concentració

«La Muriel vol que siguem el seu carrer» aquesta ha estat una de les frases que l’historiador Josep Maria Benaul ha inclòs a la semblança que aquesta nit ha fet de la Muriel Casals davant unes 2.500 persones aplegades a la concentracio silenciosa celebrada a la plaça de Sant Roc en un homenatge ciutadà a la diputada sabadellenca que va morir la matinada del diumenge arran les greus ferides provocades en ser atropellada per una bicicleta el passat 30 de gener.
Entre els assistents a la convocatòria realitzada per l’Ajuntament hi eren presents representants de tots els grups municipals, així com diputats i diputades de Sabadell al Parlament de Catalunya. També hi han assistint membres de la família de la Muriel. La seva germana Isabel ha estat al costat de l’alcalde, Juli Fernàndez, i de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, amb qui s’ha abraçat durant els moments de silenci abans que la plaça arrenqués amb aplaudiments.
La presidenta d’Òmnium Cultural a Sabadell, Montserrat Mateu, ha estat l’encarregada de conduir l’acte tot agraïnt a tots els presents la seva assistència. Per la seva part, la semblança emocionada que ha fet Josep Mª Benaul ha reseguit la trajectòria familiar i les facetes menys conegudes de Muriel Casals com a professora i com economista, i ha destacat la seva relació amb  la ciutat.
L’acte s’ha acabat amb El Cant de la Senyera i l’encesa d’espelmes davant mateix de l’entrada a l’Ajuntsament.

Comentaris
To Top