Arxiu

Plena ocupació als hotels de la ciutat pel Mobile World Congress

2.1 a 8 col.El Mobile World Congress es nota molt més enllà de Fira Barcelona ón des d’aquest dilluns fins dijous el món te la capital catalana com a nexe de connexió. Col.lateralment, els hotels de la nostra ciutat i de la comarca tenen un plus aquesta setmana amb la visita dels clients de la Fira. Així hi ha plena ocupació en tots ells. I es que els preus son més competitius tenint en compte algunes de les xifres dels hotels barcelonins. Palpem aquesta realitat amb els establiments locals.

El Mobile World Congress que va començar ahir a Barcelona «satura els hotels de la ciutat i tot el Vallès perquè la gent evita els preus dels establiments de Barcelona, que són prohibitius». Així ho explica el director de l’Hotel Urpí, Josep Urpí. En el cas d’aquest veterà establiment l’ocupació aquests dies és del cent per cent «tot i que nosaltres, com a hotel familiar, respectem molt el client de tot l’any». De totes les reserves, un 40% són assistents al congrés i el 60% clients habituals.

Els hotels Sabadell i Verdi, tots dos de la cadena Catalònia, també estan pràcticament plens: «Com a molt ens poden quedar un parell d’habitacions dobles -explicava aquest dilluns al migdia Jordi Sallés, director del Hotel Verdi-, però tot fa preveure que estarem al cent per cent fins dijous». Sallés també va ser director de l’Hotel Sabadell, i coneix molt bé el perfil dels hostes: «Normalment són executius procedents de la Xina, el Japó i Corea, gent molt tranquil.la que utilitza l’hotel com a dormitori i que com a molt esmorzen abans d’anar a la FIra».

Comentaris
To Top