Ciutat

Un intendent major de nova creació dirigirà el cos de la Policia Municipal

L’Ajuntament crearà una plaça d’intendent major de la Policia Municipal perquè es faci càrrec del cos i per tal que no hi hagi cap imputat en la direcció de la policia local. Així figura en la nova relació de llocs de treball elaborada per l’actual equip de govern i que se sotmetrà a l’aprovació del Ple properament.
Actualment la Policia Municipal està dirigida per la sotsinspectora Pepita Llonch que va ser nomenada cap de la Policia Municipal el 19 de juny del 2015  en substitució de Josep Miquel Duran, investigat en una peça del cas Mercuri i que està de baixa per malaltia des de poc abans que Juli Fernández assumís l’alcaldia.
En roda informativa, l’alcalde va assegurar ahir que a partir del 18 de març, quan s’aprovi de forma inicial el pressupost municipal, es crearà aquesta plaça d’intendent major de la Policia Municipal. Es tracta d’un lloc de treball jeràrquicament superior a l’intendent i al sotscap. L’objectiu és cobrir la plaça de la forma més àgil possible, va afegir.5.2 a 2 col

Comentaris
To Top