Ciutat

Sabadell acull el I Congrés Estatal Interprofessional de la Mediació

Aquest dijous se celebra a l’Auditori de l’Antiga Caixa Sabadell 1859 l’acte Inaugural de la primera Jornada del I Congrés Estatal Interprofessional de Mediació. Està organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD). La reunió finalitzarà divendres.

Aquests dies Sabadell acollirà tot un munt de professionals i persones vinculats o interessats en la mediació, una via alternativa, extrajudicial, de resolució de conflictes.

Com a fet destacat, cal mencionar que és la primera ocasió que un Congrés de Mediació es planteja i dissenya des d’una òptica multidisciplinar, amb l’objectiu que aquesta diversitat professional afavoreixi i enriqueixi el debat i coneixement en relació a la Mediació.

A banda de les ponències centrals, el programa del Congrés compta amb 18 tallers temàtics, en els quals el debat i la participació activa dels assistents han de ser els elements identificadors. La inauguració del Congrés tindrà lloc a les 11 hores d’aquest dijous.

Comentaris
To Top