Ciutat

El socialista Manel Giménez plega

Manel Giménez, regidor del grup municipal del Partit Socialista de Catalunya (PSC), va presentar divendres la seva renuncia al càrrec.

En declaracions a Ràdio Sabadell, Giménez deixa la regidoria per «motius personals» i assegura que ha perdut  iniciativa en la seva activitat: «tot i que vaig entrar en la vida política municipal amb molta il·lusió, últimament trobo que no soc massa útil i que no estic participant de forma prou activa en la política de la ciutat».

Així ho confirma  també Josep Ayuso, que es mostrava sorprès per la transcendència de les informacions: «Ha presentat la seva renúncia aquest matí i no s’havia de fer públic fins que no haguéssim fet un comunicat o una nota de premsa, però ja està fet».

Tan Ayuso com Giménez remarquen que la relació entre ells continua sent excepcional: «Marxa per motius estrictament personals. En cap cas hi ha discrepàncies entre nosaltres, tot el contrari, l’hi agraeixo la feina feta i la confiança mostrada».

El grup socialista encara no ha trobat recanvi per Giménez: «El següent a la llista és Lluís Monge, però en la decisió entren circumstàncies personals, professionals, familiars… Tot compta i no es pot avançar».

La renúncia de Giménez es farà efectiva al ple del pròxim mes d’abril.

Comentaris
To Top