Ciutat

Consternació per l’homicidi d’un veí de Sabadell per part del seu company sentimental

Minut de silenci dissabte al vespre a la plaça de Sant Roc
Minut de silenci dissabte al vespre a la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell  ha fet aquest vespre un minut de silenci de condemna per la mort d’un veí  presumptament a mans de la seva parella.  En un comunicat, el  consistori  rebutja  enèrgicament  aquest  episodi  de  violència  i  qualsevol  tipus  de  dominació d’unes persones per sobre de les altres. Els fets s’han produït aquest matí al barri de Can Puiggener. Un veí de 57 anys ha estat trobat mort pels Mossos d’Esquadra cap a les 9 del matí. En el lloc dels fets han detingut a la seva parella, un home de 53 anys com a presumpte autor de la mort. La víctima treballava al Club Natació Sabadell. El president de l’entitat, Miquel Torres, que ha estat present al minut de silenci celebrat davant l’Ajuntament, ha declarat a Ràdio Sabadell que “sentim indignació i ràbia per la mort d’una persona molt estimada i extraordinària. Aquestes coses no haurien de passar. Hem d’eradicar la violència de gènere”.

A més del minut de silenci l’Ajuntament de Sabadell  ha baixat a mig pal les banderes en senyal de dol. El Govern municipal en un comunicat ha manifestat  “el  compromís amb la lluita per la igualtat de  drets i per aconseguir una societat igualitària i sense discriminació”.

D’altra banda, segons ha manifestat l’alcalde, els Mossos d’Esquadra no tenien constància de cap denúncia per maltractaments per part de las víctima que hagués fet alertar del perill.

Comentaris
To Top