Arxiu

El comitè d’empresa de la Clínica del Vallès critica la postura del govern

Els treballadors demanen més concreció en les mesures anunciades per la reabsorció de les derivacions a la clínica i denuncien l’oposició dels grups que conformen l’equip de govern de sumar-se a la moció que presenten dijous amb el suport de PSC, CiU I C’s.

Les mesures presentades pel conseller Comín en les darreres setmanes en relació al pla del Departament de Salut per retornar l’activitat que es porta a terme a la Clínica del Vallès al Parc Taulí i el Consorci de Terrassa estarà present al Ple municipal d’aquest dijous.

El comitè d’empresa de la Clínica del Vallès ha anunciat que presentarà una moció després de parlar amb tots els grups municipals, a excepció del PP, que mantenen que no ha respòs a les seves trucades.

Com a conseqüència de les diferents reunions amb els grups municipals, la moció estarà representada per PSC, CiU i C’s.

El comitè d’empresa critica l’actitud que ha mostrat l’equip de govern en relació a aquesta moció, ja què han decidit no sumar-s’hi: «Només miren pel Taulí. Han volgut eliminar de la moció el punt que parla dels treballadors de la Clínica del Vallès i no entenem perquè. És un govern d’esquerres que hauria d’estar al costat dels treballadors. Confiem que se sumin a la moció, perquè no té sentit que es presentin dues mocions sobre el mateix tema».

La presidenta del Comitè, Matilde Toro, assistirà al Ple per defensar la moció. A la mateixa hora, està convocada una manifestació a la plaça Sant Roc. Tot i això, Toro confia que hi ha temps per rebre una resposta: «Volem que tots els compromisos del senyor Comín estiguin per escrit i que l’equip de govern se sumi a la moció. Tenim temps fins dijous. Si rebem resposta, es pot paralitzar la moció i la manifestació».

Al comitè preocupen, i molt, la falta de concreció de les mesures anunciades: «Estem neguitosos, però tenim confiança. Hem demanat a l’empresa un llistat dels treballadors que haurien de passar al Taulí amb la seva categoria professional per saber de què estem parlant».

A més, Toro reconeix que ara són més optimistes de cara al futur de la Clínica: «Al principi teníem por. Amb l’acomiadament dels 109 treballadors que ens van comunicar en un inici, era inviable això. Ara, però, tenim més confiança. Volem que l’empresa ens digui si té pensat impulsar noves àrees de negoci amb l’escenari que s’obre amb la fi de les derivacions».

La integració de 65 treballadors de la Clínica del Vallès al Taulí i al Consorci de Terrassa ha aixecat moltes crítiques també en aquests centres.

Comentaris
To Top