Ciutat

Maties Serracant: «No passaran»

Serracant va rebre el suport d’unes cent persones, entre elles Mireia Vehí, diputada de la CUP
Serracant va rebre el suport d’unes cent persones, entre elles Mireia Vehí, diputada de la CUP / E. B.

Un centenar de persones han donat suport aquesta tarda a Maties Serracant durant de la roda de premsa convocada per la Crida arran de les denúncies interposades per la cessió d’ús d’un espai a Cal Balsach.

En una breu intervenció Serracant ha agraït el suport rebut i ha afirmat que la denúncia interposada pel portaveu del grup municipal socialista «és una trampa i una forma de represàlia contra el govern amb una voluntat d’intoxicar». En aquest sentit afegí que «es el preu que hem de pagar per fer fora a la màfia, però no s’en sortiran, seguirem lluitant contra la corrupció, amb la màxima equitat i amb la garantia de seguir amb les polítiques de canvi». La seva intervenció l’ha acabat amb un eloqüent «no passaran». En aquests moments totes les persones que li donaven suport daerra seu han arrencat amb un aplaudiment que s’ha perllongat durant molta estona.

Previament, el coordinador de la Crida, Lluis Perarnau, s’ha referit a la situació dient que es tracta de dues històries. Per una banda, la cessió d’ús d’un espai a Cal Balsach i per l’altra la denúncia que va fer Entesa per Sabadell el passat mandat contra el regidor Ayuso per la gestió de Ca n’Alzina. Aquesta ha acabat amb el portaveu del PSC investigat. Sobre la denúncia que la funcionària ha esxplicat que Maite Morao, excap de serveis d’Urbanisme, va presentar un contenciós per un tema laboral. Segons Perarnau també per venjança va posar la denúncia contra Maties Serracant.

Comentaris
To Top